Dragon Ball Super Episode 63 Malay Sub

| Google Drive | Openload |

(Visited 3,273 times, 29 visits today)
  • ayat agak berterabur, berbeza dgn sub dean amx buat…sorry katakan…
    hrp boleh perbaiki guna ayat simple mcm dean amx

    • LaXmana Lanzmania

      thx utk teguran membina tu… em boleh tak bagi part mana yg berterabur tu? bagi contoh 3-4 baris dlm sub tu.. terima kasih..

      • fadil adam

        saya sokong untuk tahu ayat berterabur tu. boleh bagikan contoh?

    • LaXmana Lanzmania

      sy cuma sub sementara admin dean out station… mgkin lain subber lain style penulisan… tapi x lari dari maksud dan ayat asal… bagi beberapa contoh ayat yg berterabur itu, baru boleh diperbaiki.. silakan.. lampir sini ye…

      • ya, sy fhm susah nk buat sub, sbb klau fikir nk buat ayat pun ambil masa..haha.. xpe la..sy tengok streaming ni… mls nk tengok balik….btw gudluck subbing anime

        • LaXmana Lanzmania

          xpe bro… sy baru 2-3 bulan terjebak dlm subbing ni… banyak x tau lagi… itulah kena belajar lagi… kalau boleh bagi contoh ayat yg berterabur tu.. boleh sy perbaiki masa2 akan datang…

          • (Y)

          • xpe.. lama2 biasa nnti.. mungkin boleh tengok anime yg dean amx buat sblm2 ni..