Digimon Adventure. Eps 53 & 54 TAMAT Malay Sub

This is it. Inilah penamat Digimon Adventure.

Memang niat aku nak habiskan Digimon Adventure sebelum Digimon Tri ditayangkan di Jepun, 23hb November ni. Mana tau ada rezeki boleh beli BD Digimon Tri, boleh lah enjoy awal dulu kan? 😛 Anyway, tengkiu pada korang-korang yang tengok citer ni. Memang ni anime lama, tapi bagi veteran macam aku ni, inilah cerita yang setiap minggu tak pernah miss masa kecil-kecil dulu. Inilah anime yang buat budak-budak saling bergaduh sebab nak tentukan siapa lagi kuat, WarGreymon atau MetalGarurumon (pfft. dedua kalah pada HolyAngemon!). Haha…

Digimon 02? Mungkin tak dalam masa sekarang. Mungkin di masa depan. Aku ada rancangan untuk siri seterusnya, tapi sebelum tu kena update dulu Ushio dan Tora. Kesian dia terabai sebabkan Digimon Adventure ni.

So enjoy episod terakhir Digimon Adventure. Sediakan tisu banyak-banyak, sebab sambil translate pun air mata aku bercucuran. Haha..

Sayonara,
Kuro.

 

Muat Turun Digimon Adventure. Ep 53-54 480p.mkv
Untuk tonton, sila guna Google Drive link.
(Visited 1,038 times, 10 visits today)
  • Muhammad Syafiq

    Apasal media tak support ni admin ?

  • Aiyrul Takeru Takaishi

    admin, saya nak subtitle sj boleh x?