Detective Conan Movie 19: Sunflowers of Inferno Malay Sub

Detektif Conan: Bunga Matahari Neraka (名探偵コナン 業火の向日葵 Meitantei Konan: Gōka no Himawari) ialah sebuah filem animasi Jepun 2015 yang diarahkan Kobun Shizuno dan merupakan siri filem yang ke-19 berdasarkan siri manga dan anime Detektif Conan. Filem ini disiarkan pada 18 April 2015.

Plot

Sebuah rumah lelong di pencakar langit Manhattan di New York menunjukkan lelongan malam “Bunga Matahari”, hasil karya Van Gogh. Syarikat Suzuki membida lukisan itu dengan nilai 300 juta dan berjaya memilikinya. Namun, pencuri ghaib Kaito Kid mula mengganas dan membuat cubaan mencuri lukisan tersebut.

Tujuh samurai telah dilantik oleh Suzuki Jirokichi, penasihat syarikat Suzuki, untuk melindungi sebuah pameran lukisan Bunga Matahari Van Gogh, yang mana telah menerima ancaman keras dari Kaito Kid Berjayakah Kaito Kid mencuri kesemua lukisan itu? Apakah strategi pihak polis dan detektif Kudo Shin-ichi dalam membanteras jenayah ini? Mengapakah tindakan Kaito Kid lebih ekstrim kali ini? Saksikan kesudahannya di TapawSub!!

Trailer

Muaturun
Video HD (797 MB)
Fail sarikata (163 KB)

Tonton
Google Drive
Mirror

(Visited 4,680 times, 29 visits today)
  • Ayam

    kenapa saya muat turun dpt sarikata BI

  • Asyraf Danial

    Bila nak keluar cerita Detective Conan: The Darkest Nightmare

  • Asyraf Danial

    Bila nak keluar cerita Detective Conan: The Darkest Nightmare tolong jawab