Category Archives: Movie

Mirai Sentai Timeranger vs GoGoFive Malay Dub (DVDRip)

Koe no Katachi Malay Sub

Koleksi Dragon Ball Movie Malay Sub

Klik Tajuk Untuk Tonton/Muaturun: GoogleDrive Dragon Ball Movie 1. Dragon Ball – The Legend of Shenlong (1986) ドラゴンボール ・ 神龍の伝説Doragon Bōru · Shenron no Densetsu 2. The Sleeping Princess in Devil’s Castle (1987) 魔神城のねむり姫Majin Jō no Nemuri Hime 3. A Mystical Great

3D Kanojo: Real Girl Live Action Malay Sub

Koleksi Studio Ghibli Movie Malay Sub

Mahu tonton? Sila klik link dekat tajuk movienya… ***Nota: Terdapat beberapa movie yang subtitle dia macam lari timing, tapi sebenarnya bukan begitu, ia sebab terjemahan asal dari dubbed english, so nk baca takpe, xnak baca pun xpe. GoogleDrive 720p 1. Nausicaä

Wolf Children (2012) Malay Sub

Sinopsis: Cerita mengenai kehidupan kekeluargaan ibu kepada dua orang anak serigala bernama Ame dan Yuki. Alternative Titles Synonyms: The Wolf Children Ame and Yuki Japanese: おおかみこどもの雨と雪; Ookami Kodomo no Ame to Yuki Information Type: Movie(BD) Episodes: 1 Aired: Jul 21,

Initial D Third Stage Malay Sub

Alternative TitlesJapanese: 頭文字〈イニシャル〉D THIRD STAGE InformationType: DVD-RipEpisodes: 1Aired: Jan 13, 2001Producers: OB PlanningLicensors: FunimationStudios: Studio DeenSource: MangaGenres: Action, Cars, Sports, Drama, Romance, SeinenRating: PG-13 – Teens 13 or older GoogleDrive 540p Movie

‎The Girl Who Leapt Through Time (2006) Malay Sub

Sinopsis: Cerita seorang gadis bernama Makoto yang boleh melompat masa ke masa silam. Tak boleh nak spoil sgt, tonton jelah. Selamat menonton~ Credit Subtitle oleh : Azmi Tonton/Muaturun: 720p (422MB) GDrive 1 | Gdrive 2(Login)

Mirai no Mirai Malay Sub

Sinopsis: Mengenai kisah Kun seorang kanak-kanak yang telah berjumpa dengan semua ahli keluarganya. Senang cerita ni pasal budak yang merentasi masa pergi ke masa lalu serta ke masa hadapan. Alternative Titles English: Mirai Synonyms: Mirai of the Future Japanese: 未来のミライ

Let Me Eat Your Pancreas Malay Sub

Sekilas Sinopsis: Kali ni aku terjemah anime movie pulak, so aku nak share sikit info movie ni. Cerita dia pasal seorang gadis yang mengidap penyakit pankreas la. So dia xde banyak masa dah, kira kanser tahap akhir dah aku rasa,

One Piece: Stampede Movie Malay Sub

Credit Subtitle oleh : Faizul Temai Tonton/Muaturun: 720p (796MB) GDrive 1 | Gdrive 2(Login)

Servamp: Alice in the Garden Malay Sub